Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed heeft lange naam én nieuwe trailer

Geplaatst: 4 dagen geleden om 15:00
Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zijn de Turtles en die gaan inmiddels al een tijdje mee. Toch zien ze er dankzij de animatiestijl van studio Outright Games spiksplinternieuw uit in de nieuwe trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Al moet je wel van dit stijltje houden.

Een game met een lange naam, maar een klassiek TMNT-verhaal: New York City moet gered worden van een bedreiging van Mewbie-mutanten en dat doen ze onder leiding van de geweldige verslaggever April O’Neil. Ze neemt je naar allerlei plekken in de stad mee om de slechteriken uit te schakelen in een combi tussen 3D-brawler en platformen. Typische Turtles-gameplay dus, inclusief pizzadoos-power-ups. 

Watch on YouTube

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed is vanaf 18 oktober 2024 verkrijgbaar op PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series en Steam.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.