Tekenfilmserie stelt Concords helden aan je voor

Geplaatst: 29 juli om 15:02
PlayStation is een nieuwe serie met korte tekenfilms begonnen om spelers kennis te laten maken met de helden van Concord.

Concord is een 5v5 online heroshooter, waarmee Sony na Helldivers 2 weer een liveservice-succes hoopt te scoren. In de game kunnen spelers teams samenstellen van zogeheten Freerunners: helden met verschillende speciale vaardigheden om elkaar mee naar het hiernamaals te knallen.

De eerste aflevering van de serie draait om Teo, Jabali en It-Z, die in een robotruïne op zoek gaan naar een of ander waardevol ding. Daar komen ze oog in oog te staan met een andere crew.

Concord kan de extra promotie misschien wel gebruiken: tot nu toe wist de game nog niet veel interesse te trekken. Aan de open bèta van een week geleden deden op pc opvallend weinig mensen mee: op het hoogtepunt piekte het spelersaantal op 2388 spelers op Steam. Da's niet best.

Onze Dunke was wel een van de spelers en was niet echt onder de indruk in zijn preview: "De bèta van Concord was heus niet vervelend om te spelen. De Variants hebben veel potentie en als shooter werkt deze game echt hartstikke prima. De vooralsnog nietszeggende Freegunners en het gebrek aan unieke ideeën in vrijwel ieder opzicht van dit voorproefje zorgen er echter voor dat ik vooralsnog niet verkocht ben."

De game komt op 23 augustus uit op PlayStation 5 en pc, en kost veertig euro. De eerste aflevering van de animatieserie zie je hieronder.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.