Terminator: Survivors gaat later in early access

Geplaatst: 13 augustus om 14:32
De openwereldgame Terminator: Survivor zou eigenlijk op 24 oktober uitgebracht worden in early access, maar komt helaas toch later.

Dat heeft ontwikkelaar Nacon Studio Milan maandag bekendgemaakt op X. De releasedatum is uitgesteld tot ergens in 2025. “Om onze visie waar te maken en de game af te leveren die aan je verwachtingen voldoet, hebben we meer tijd nodig”, zegt Nacon. "We weten dat dit voor velen teleurstellend is, maar we willen dit filmuniversum, de fans en onze community niet tekortschieten."

View post on X

Terminator: Survivor vertelt een origineel verhaal in het bekende filmuniversum van James Cameron. De game borduurt voort op de eerste twee Terminator-films en biedt een post-apocalyptische open wereld. Na afloop van Judgment Day - het moment waarop Skynet zelfbewustzijn krijgt - moet je zien te overleven door zelf bases te bouwen en te vechten tegen Terminators. Je speelt de game alleen of in co-op met maximaal drie andere spelers.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.