Patch voor The Ascent moet prestaties verbeteren

Geplaatst: 30 augustus 2021 om 04:45Aangepast: 2 februari 2023 om 14:24
Vlak voor het weekend is er een patch voor The Ascent uitgekomen waarmee de game beter moet presteren.

De patch is al uit op Steam en kan ergens binnenkort ook op de Windows Store en Xbox-consoles verschijnen. Met de patch moet de game - zeker op Windows Store - beter draaien. Die versie heeft veel last van framerateproblemen.

Ook worden door de patch zowel DirectX 11 als 12 ondersteund in de Windows Store-versie - voorheen werd alleen DX12 ondersteund. Op zowel pc als Xbox worden de laadtijden ook ingekort. Verder worden er diverse crashes en bugs weggewerkt. Een compleet overzicht over de inhoud van de patch kun je hier vinden.

The Ascent verscheen op 29 juli voor pc, Xbox One en Xbox Series X en S en staat ook op Game Pass. Het is een twin-stick shooter-rpg, waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven. De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.