'The Elder Scrolls 6 nog steeds in ontwerpfase'

Geplaatst: 30 juni 2021 om 04:12Aangepast: 22 augustus om 09:01
Todd Howard van Bethesda heeft aangegeven dat The Elder Scrolls 6 nog steeds in een ontwerpfase zit, wat betekent dat fans van de franchise de game voorlopig nog niet hoeven te verwachten.

In een interview met The Telegraph zegt Todd Howard het volgende over de ontwikkeling van The Elder Scrolls 6: "Het is verstandig om over The Elder Scrolls 6 te denken als een game die nog in een ontwerpfase zit. We checken de tech: gaat dit de dingen doen die we willen bereiken in de game?"

Wanneer Howard het over de tech heeft, bedoelt hij de nieuwe Creation Engine 2, die Bethesda tevens gebruikt voor de ontwikkeling van Starfield. Ook geeft Howard aan dat het team zich momenteel voornamelijk focust op de ontwikkeling van Starfield, hoewel iedereen aan beide projecten werkt en de ontwikkeling hiervan dus door elkaar heen loopt.

Bethesda liet The Elder Scrolls 6 voor het eerst zien middels een korte teaser op E3 2018. Sindsdien heeft het bedrijf geen beelden meer gedeeld van het geanticipeerde vervolg op Skyrim uit 2011.

Watch on YouTube
Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.