The Game Awards dit jaar flink ingekort

Geplaatst: 4 december 2022 om 14:05Aangepast: 2 februari 2023 om 14:16
De The Game Awards-show duurt dit jaar een stuk minder lang dan de voorgaande edities.

Dat zegt Geoff Keighley in een Twitter Space (via VGC). "Een van de dingen die we dit jaar doen is proberen de show een beetje korter te maken. Ik zeg niets officieels totdat we door onze repetities zijn, maar we denken dat de show een stuk korter wordt dit jaar", vertelt hij.

De show wordt ingekort na negatieve feedback van kijkers over voorgaande edities. "We denken dat mensen een beetje vermoeid raakten door de lengte van de show. Er zijn een hoop games en hoop andere dingen die onderdeel van de show willen zijn, maar we bezuinigen wat op die dingen om de show gestroomlijnder te maken."

The Game Awards worden in de nacht van 8 op 9 december om 01:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Zoals elk jaar worden er awards uitgedeeld aan verschenen games - de nominaties zijn ontstaan uit feedback van wereldwijde gameredacties, waaronder die van Gamer.nl en zustersite pu.nl - en een hoop aankomende games getoond.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.