The Last of Us Part 2 Remastered voor pc al klaar

Geplaatst: 6 juni om 13:55Aangepast: 6 juni om 13:55
De pc-port van The Last of Us Part 2 Remastered ligt blijkbaar al meer dan een half jaar klaar.

Dat claimt Dealabs-redacteur billbil-kun, dus we kunnen er vanuit gaan dat het klopt. Volgens hem is de ontwikkeling van de pc-port al in 2021 begonnen en is het project in november van vorig jaar al helemaal afgerond. 

Het lijkt er dus op dat Sony wacht op het juiste moment om de port uit te brengen. In 2025 komt het tweede seizoen van The Last of Us op Max. Misschien is dat een mooi moment? We weten het niet. Tot nu toe heeft Sony überhaupt nog geen pc-versie aangekondigd. 

The Last of Us Part 2 Remastered kwam op 19 januari uit, exclusief voor PlayStation 5. De PlayStation 5-versie biedt twee grafische modi: Fidelity die draait in 4K-resolutie en Performance die 1440p opschaalt naar 4K. Heb je een televisie die VRR ondersteunt? Dan draait het spel met een ontgrendelde frame rate. Daarnaast profiteert de heruitgave ook nog van snellere laadtijden van de PlayStation 5 en biedt hij ondersteuning voor de DualSense-controller.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.