The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring

Geplaatst: 28 augustus 2019 om 07:02Aangepast: 7 februari 2023 om 16:01
Tijdens een conferentie voor managers van de Amerikaanse retailer GameStop zijn er nieuwe gameplay-beelden van The Last of Us: Part 2 getoond.

Het is inmiddels even geleden dat er nieuwe beelden van The Last of Us: Part 2 zijn vrijgegeven, maar dit blijkt recentelijk te zijn veranderd. Tijdens een evenement van Gamestop zijn er naar verluidt nieuwe gameplay-beelden gedeeld van The Last of Us: Part 2. Wat er precies is laten zien, is niet geheel bekend. De getoonde beelden worden beschreven als een dwarsdoorsnede van het langverwachte vervolg van The Last of Us.

In de tweet hierboven is een foto te zien die is genomen tijdens de conferentie. De Twitter-gebruikerhaakte later nog even in op het nieuws van de gedeelde beelden. "Alles wat ik tot nu toe kan zeggen, is dat de beelden voornamelijk de stealth-aspecten tonen en dat clickers in je voordeel gebruikt kunnen worden", vermeldt het Gaming Forte Twitter-account.

Veel meer is er helaas niet bekendgemaakt, alles wat is laten zien tijdens de conferentie van GameStop is immers vertrouwelijke informatie.

Ook de releasedatum is nog steeds niet officieel bekendgemaakt. De laatste geruchten wijzen op een release infebruari 2020, maar dit is nog niet bevestigd.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.