The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom al volledig gelekt

Geplaatst: 4 dagen geleden om 15:30
De complete game The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is al volledig gelekt. Er is een ROM verschenen van het spel, twee weken voordat de officiële release plaatsvindt. Die zingt nu ergens rond op het internet en zou echt zijn. Kortom, pas op wanneer je surft of op social media scrollt: het spel kan zomaar gespoiled worden.
View post on X

Nieuwe trailer Zelda: Echoes of Wisdom geeft meer overzicht

Er zijn natuurlijk mensen die netjes het geduld opbrengen en op de officiële uitgave wachten. Nintendo geeft gamers deze week een zoethoudertje in de vorm van een nieuwe trailer. Hierin krijg je een beter beeld van wat ze kunnen verwachten in de nieuwe The Legend of Zelda-game. In de overzichtstrailer van Zelda: Echoes of Wisdom zien we hoe Link in een soort sinkhole terechtkomt en Zelda het stokje over moet nemen.

We zien bijvoorbeeld Hyrule, waar het paleis van de prinses te vinden is, maar ook de locaties Gerudo-woestijn, Faron-regenwoud, Eldin-vulkaan en Jabul-wateren. En dan dus Zelda die heldhaftig met haar stof en haar feeënmaatje op pad gaat om de balans te herstellen. 26 september verschijnt The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom op Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.