The Super Mario Bros. Movie staat op Netflix

Geplaatst: Vandaag om 14:30
De Mario-film hopt al een tijdje heen en weer tussen streamingservices, en heeft nu weer een nieuw thuis: de film is op Netflix te bekijken.

The Super Mario Bros. Movie was vorig jaar een van de grootste klappers in de bioscoop, en draagt zelfs de titel 'meest succesvolle gameverfilming ooit'. De film is nu op Netflix te bekijken.

Uiteraard wordt er aan een vervolg op de film gewerkt - al deelde Chris Pratt vorig jaar mee dat die ontwikkeling wel tijdelijk stil lag vanwege de schrijversstakingen vorig jaar. Animatiestudio Illumination stort zich wederom op het vervolg, met CEO Chris Melanandri als producer - samen met Shigeru Miyamoto, natuurlijk. Regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic en schrijver Matthew Fogel keren in dezelfde hoedanigheid terug voor het vervolg. Cody staat al dagelijks te springen van blijdschap, want die was laaiend enthousiast over The Super Mario Bros. Movie in zijn review.

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.