The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol was een uitdaging om te filmen

Geplaatst: Vandaag om 11:30
In het nieuwe seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol zien we hoe het geliefde personage gespeeld door Norman Reedus de zombie-apocalyps probeert te bevechten vanuit een locatie dichtbij ons: het Louvre in Parijs.

In Entertainment Weekly zegt showrunner David Zobel dat het een grote uitdaging was om te kunnen filmen in het museum, dat natuurlijk vol met peperdure kunst hangt en ook nog een van de grootste publiekstrekkers in Parijs is. “Toen Norman en ik voor het eerst over de show spraken, vonden we de tegenstelling tussen Frankrijk, waar alles draait om hoge cultuur en mooie architectuur en high fashion, en de apocalyps, waar alles uit elkaar valt en alles shittty is, geweldig.”

Er is ook echt gefilmd in het Louvre en je zou in de serie ook de echte Mona Lisa te zien krijgen (hoewel de meningen verdeeld zijn over hoe echt de Mona Lisa in het Louvre is). Jaarlijks vinden er zo’n 500 shoots plaats in het Louvre en als je het een dag wil gebruiken voor een shoot, dan kost dat 15.000 euro. Het was uiteindelijk een grote uitdaging om het allemaal voor elkaar te krijgen, zegt Zobel.

Het volgende land waar Daryl heengaat is Spanje. Momenteel wordt het derde seizoen op poten gezet, dat in Spanje wordt gefilmd. Het tweede seizoen verschijnt vanaf 29 september op de Amerikaanse televisie.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.