Thunderful kondigt Lost in Random: The Eternal Die aan

Geplaatst: 25 augustus om 13:54Aangepast: 25 augustus om 21:45
Er lijkt een opvolger van Lost in Random aan te komen met de ondertitel The Eternal Die. De nieuwe game blijft trouw aan het originele spelconcept, maar introduceert ook nieuwe spelwerelden.

De originele Lost in Random volgt het verhaal van het meisje Even, die door het koninkrijk Random reist. Tijdens haar tocht krijgt ze hulp van Dicey, een levende dobbelsteen die een cruciale rol speelt bij het oplossen van puzzels en van belang is voor de voortgang in het spel.

Watch on YouTube

Volgens ontwikkelaar Thunderful blijft de nieuwe game trouw aan het oorspronkelijke concept, maar verken je ook nieuwe spelwerelden. De camera werkt echter anders dan in het origineel; in plaats van een third-person-perspectief hanteert de game nu een isometrisch perspectief. Daarnaast is dit vervolg een roguelike, in tegenstelling tot de traditionele structuur van het eerste deel.

Lost in Random: The Eternal Die verschijnt in de loop van 2025 op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en Steam. De game wordt ook toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Gosse DrentIk ben Gosse en ik houd van Animal Crossing enzo

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.