Totale bezorgchaos in de fifties in eerste trailer Deliver At All Costs

Geplaatst: 9 september om 13:57
De Zweedse studio Far Out Games werkt momenteel aan zijn debuutgame Deliver At All Costs. Je kunt nu een eerste trailer bekijken die vol zit met chaotische bezorgingen van soms levensgevaarlijke pakketten. Alles is overgoten met een lekker fifties-sausje en je beleeft alles vanuit isometrisch perspectief.

In Deliver At All Costs kruip je in de huid van Winston Green, een koerier die zich eind jaren vijftig specialiseert in het vervoeren van... tsja, nogal ongebruikelijke soorten lading. Van een gigantische zwaardvis tot een shitload aan vuurwerk en zelfs een atoombom, deze knakker vervoert het allemaal. Zoals je wellicht vermoed, zorgt dat voor chaotische taferelen. Check in de trailer hieronder hoe dat eruitziet:

Watch on YouTube

Het lijkt erop dat je tijdens je bezorgrondes in Deliver At All Costs vrijwel alles in de spelwereld kunt slopen. Je rijdt gevels aan gort en explosieve ladingen lijken hele straten te kunnen vernietigen. De game wordt uitgegeven door Konami en komt op een nog onbekend moment uit voor pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.