Trademark gespot: tweede uitbreiding Starfield heet mogelijk 'Starborn'

Geplaatst: 29 juli om 13:29
Als je een mooie nieuwe naam hebt bedacht voor je spelletje, dan moet je dat handelsmerk natuurlijk wel even vastleggen. Het probleem is dan natuurlijk alleen dat iedereen in de aanvragen kan duiken om jouw mooie nieuwe naam te spotten.

Dat overkomt nu ook Bethesda, die het mooie woord 'Starborn' als naam hebben vastgelegd. Dat kan iedereen hier lezen, maar het werd voor het eerst gespot door X-gebruiker Timur222. Mogelijk verwijst die naam naar de volgende uitbreiding voor Starfield.

Normaal gesproken is dat een beetje gokken, maar de term Starborn is al bekend in het universum van Starfield. Zo worden mensen genoemd die door Unity zijn gegaan en zo door universums kunnen reizen.

Wanneer deze uitbreiding mogelijk uit zou kunnen komen, is niet bekend. Vooralsnog zijn Starfield-spelers nog braaf aan het wachten op de eerste uitbreiding, Shattered Space. Daarvoor is nog geen releasedatum bekend, al weten we wel dat de DLC nog dit jaar uit moet komen.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.