Trailer toont hoe Grand Theft Auto 3 in Unreal Engine 5 zou ogen

Geplaatst: 20 juni 2022 om 11:30Aangepast: 2 februari 2023 om 16:47
Een YouTube-kanaal heeft een trailer van Grand Theft Auto 3 gemaakt met Unreal Engine 5.

Op die manier geeft TeaserPlay via YouTube fans een beeld van hoe GTA3 er in de nieuwe engine van Epic Games uit zou kunnen zien. De beelden staan daarbij in schril contrast met de vorig jaar uitgebrachte Gran Theft Auto 3-collectie.

In de video is onder andere een nieuw model van hoofdpersonage Claude te zien, alsmede gedetailleerde omgevingen en lichtinval. Daarbij moet wel gezegd worden dat het puur om een trailer gaat, en dus geen speelbare game.

Op het

Watch on YouTube

zijn overigens nog veel meer klassieke en fictieve games te zien in een Unreal Engine 5-jasje, waaronder GTA: Vice City, Far Cry 7 en The Witcher 4.

Rockstar Games werkt overigens aan een nieuwe Grand Theft Auto-game. Daar is behalve de volgende quote nog niets over bekend: "Met de ongekende populariteit van GTA5 weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is."

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.