Trailer van tweede en tevens laatste Arcane-seizoen getoond

Geplaatst: 12 juni om 14:36Aangepast: 12 juni om 14:36
De League of Legends-serie Arcane gaat nog één seizoen door. Bekijk hier de trailer.

Het zal misschien als een verrassing komen dat het populaire Arcane na het tweede seizoen er al mee ophoudt. Iedereen hield immers van het eerste seizoen en de anticipatie in de aanloop naar het vervolg is groot. Toch wisten de makers van Arcane al vanaf begin waar ze heen wilden met het verhaal, waardoor het na seizoen twee gewoon af is gelopen. Ergens zonde, maar beter een goed verhaal verteld in twee seizoenen dan een matig, uitgerekt verhaal.

Daarnaast betekent dit niet dat we geen League of Legends-series meer gaan zien. Het tegendeel zelfs. Dezelfde studio die Arcane maakt werkt nu al aan nieuwe projecten om Arcane op te volgen. Naast dat het verhaal na het komende seizoen af is, hadden de makers namelijk nog een reden dat ze er een einde aan willen breien: ze willen meer personages uit het League of Legends-universum in het zonnetje zetten met hun eigen serie. Dus verwacht nog veel meer in de toekomst!

Bekijk hier de trailer van Arcane seizoen 2, dat in november van dit jaar uitkomt. Daaronder zie je een League of Legends dev-update, waarin Arcane ook besproken wordt.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.