Tweede bron claimt dat Redfall in mei verschijnt

Geplaatst: 2 januari 2023 om 14:33Aangepast: 2 februari 2023 om 13:51
Een tweede bron heeft in korte tijd gemeld dat Arkane's nieuwe game Redfall ergens in mei dit jaar verschijnt.

Journalist Jez Corden claimt dat in een artikel op Windows Central. Hij zou van bronnen hebben vernomen dat het spel in de eerste week van mei uit moet komen. Meer informatie over die bronnen geeft hij niet.

Vorige week claimde gamereviewer Okami Games al iets soortgelijks t hebben vernomen. De insider had eerder nog gemeld dat het spel in maart dit jaar gepland stond, maar de game zou intern zo'n zes weken zijn uitgesteld.

Redfall heeft in ieder geval nog geen officiële releasedatum. Het spel was onderdeel van een showcase afgelopen zomer en Microsoft claimde dat alle games die daar werden getoond binnen een jaar uit zouden komen - Redfall zou dus wel sowieso ergens in de eerste helft van 2023 moeten verschijnen.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. De game wordt ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored, Prey en Deathloop, en komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.