Tweede Hades 2-patch is uit

Geplaatst: 6 juni om 14:13
Ontwikkelaar Supergiant Games heeft de tweede update voor de Early Acces-versie van Hades 2 uitgebracht.

De patch voegt geen nieuwe content toe aan de game, maar verwerkt wel een hoop feedback die het ontwikkelteam van de community heeft gekregen. Zo is er onder andere geschroefd aan de moeilijkheidsgraad. Zowel Trial of Heartache als Trail of Haste is nu een stukje makkelijker geworden, bijvoorbeeld. 

Ook kun je nu elke nacht een extra Olympiër tegenkomen met een bijbehorende Boon. Daardoor kun je nu per run net zoveel Boons verzamelen als in het eerste deel. Ook zijn er wat dingetjes veranderd aan sommige eindbazen, maar die verklappen we natuurlijk niet, voor het geval je de eindbazen nog niet hebt gezien.

Tot slot zijn er een hoop icoontjes toegevoegd en is de wapenbalans wat op de schop gegaan. Alle patch notes, inclusief spoilers, zijn hier te vinden. Supergiant Games laat weten dat de volgende update verschillende Boon-veranderingen met zich meebrengt. 

Hades 2 is in Early Acces te spelen op pc via Steam en in de Epic Games Store.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.