Tweede trailer Beetlejuice Beetlejuice slurpt je zo je telefoon in

Geplaatst: 19 juli om 15:21
Zeg je zijn naam drie keer achter elkaar, dan verschijnt Beetlejuice zomaar voor je neus. Gelukkig is dit pas de tweede trailer en heet de nieuwe film Beetlejuice Beetlejuice, dus we zitten nog net veilig.

Op 6 september keert Michael Keaton terug naar een van zijn grappigste rollen. Beetlejuice is een fantasy-komedie-horrorfilm uit de jaren 80 van Tim Burton. Keaton speelt een soort 'agent' voor de zielen van gestorven mensen, al heeft hij over het algemeen weinig goeds in de zin. De film puilt uit van de zwarte humor en toffe praktische effecten.

Naast Keaton keert ook Winona Ryder terug voor de film. Nieuwe rollen zijn er voor Jenna ortega, Catherine O'Hara, Justin Theroux, Willen Dafoe en Monica Belluci.

In de nieuwe film keert de familie Deetz terug naar hun familiehuis na een onverwachte tragedie. Lydia (Ryder) wordt nog steeds geplaagd door Beetlejuice en haar leven wordt ondersteboven gekeerd als haar rebelse tienerdochter Astrid (Ortega) het mysterieuze schaalmodel van het dorp in hun zolder vindt en per ongeluk het portaal na het hiernamaals opent.

In de nieuwe trailer zijn er al allerlei leuke grapjes en effecten te spotten, dus check hem hieronder!

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.