Two Point Museum-demo aanwezig op Gamescom

Geplaatst: 17 augustus om 08:44
Weet je nog dat Sega laatst liet weten een speelbare, nog onaangekondigde game mee te nemen naar Gamescom? Nou, die game is dus inmiddels aangekondigd en het is… Two Point Museum!

Dat blijkt uit een recent bericht van de uitgever op X, waarin de drie Gamescom-demo’s worden uitgelicht. Sonic X Shadow Generations en Metaphor: ReFantazio waren al bekend, maar Two Point Museum wordt ook geshowd! Trek je komende week richting de beursvloer in Keulen? Dan kun je dus aan de slag met Two Point Museum!

View post on X

In Two Point Museum stel je diverse historische objecten tentoon in je eigen museum. Zoals je gewend bent van Two Point Studios’ management simulator gaat dat gepaard met totale chaos en humoristische scenario’s. De studio achter Two Point Museum is opgericht door voormalig ontwikkelaars van Theme Hospital. Eerder maakten zij al Two Point Hospital en Two Point Campus.

Two Point Museum heeft nog geen releasedatum. De game verschijnt voor pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.