Ubisoft onthult Assassin's Creed: Mirage officieel

Geplaatst: 1 september 2022 om 14:17Aangepast: 7 februari 2023 om 23:45
Ubisoft heeft Assassin's Creed: Mirage officieel onthuld.

Dat deed het via social media. Tijdens de Ubisoft Forward op 10 september worden er meer details bekendgemaakt over het spel. "We kunnen niet wachten om jullie meer te vertellen", laat Ubisoft weten. Verder onthult het bedrijf nog geen details. 

De naam van de volgende Assassin’s Creed, Mirage, lekte eerder deze week al uit. Volgens de gelekte informatie speelt Mirage zich af in Bagdad en gaat de game terug naar de basics van de franchise. Mirage zou in de lente van 2023 uitkomen.

Vandaag lekte er een plaatje van de game uit. De afbeelding is geplaatst door ScriptLeaksR6 op Twitter, die vaak gelekte updates plaatst van Rainbow Six Siege. Momenteel wordt gespeculeerd dat het gaat om promotie voor een unieke quest voor een pre-order gaat. De naam van de bonusquest hint naar de legende van Ali Baba en de veertig rovers. In die legende ziet Ali Baba een groep rovers een geheime schatkamer openen met de spreuk ‘Sesam, open u’.

De Ubisoft Forward waarin de game verder wordt uitgelicht wordt op 10 september om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube en Twitch.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.