Update: Ubisoft werkt aan battle royale-shooter Hyper Scape

Geplaatst: 30 juni 2020 om 04:58Aangepast: 22 augustus om 08:57
Ubisoft werkt aan een gratis te downloaden battle royale-shooter genaamd Hyper Scape.

Update: Gisteren waren er al hints van insiders aan het licht gekomen, maar inmiddels heeft Ubisoft vandaag een teaser website voor de game gelanceerd. De website is zogenaamd van een bedrijf genaamd Prisma Dimensions dat zich specialiseert in "directe neurale simulatie". Op de website valt te lezen dat op 2 juli meer wordt onthuld.

Oorspronkelijk bericht:

Volgens e-sports insider Rod Breslau gaat de uitgever later vandaag voor het eerst hinten naar de game. Hyper Scape zou ontwikkeld worden door Rainbow Six Siege- en Assassin's Creed-studio Ubisoft Montreal.

Breslau claimt dat Hyper Scape in juli eerst op pc uitkomt. Op 12 juli houdt Ubisoft zijn Forward-evenement ter vervanging van diens E3-persconferentie, en mogelijk hangt de lancering hier mee samen. Voor die tijd zouden er echter al bètatests worden gedaan, mogelijk zelfs al volgende week.

Qua setting zou het om een snelle, futuristische shooter gaan met de nadruk op Twitch-integratie. Zo zouden mensen in de chat de gameplay van de stream die men bekijkt kunnen beïnvloeden. Later dit jaar zou Hyper Scape ook naar consoles komen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.