'Ubisoft werkt aan nieuwe Prince of Persia geïnspireerd op Ori'

Geplaatst: 22 maart 2022 om 07:01Aangepast: 2 februari 2023 om 08:51
Ubisoft zou al een tijdlang een grote presentatie in de planning hebben met diverse game-onthullingen, waaronder een nieuwe Prince of Persia geïnspireerd door de Ori-games.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen, zo schrijft hij in een uitgebreid artikel op Xfire. Hij beschrijft zo'n twintig games die getoond moeten worden tijdens de presentatie, waaronder spellen als Beyond Good and Evil 2, Skull and Bones, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Avatar: Frontiers of Pandora en The Division Heartland.

Henderson claimt echter ook dat Ubisoft naast de remake van Prince of Persia: Sands of Time werkt aan een nieuwe game in de reeks, dat met een 2.5D-aanzicht geïnspireerd zou zijn door de Ori-games. Verder zou er een vervolg op Immortals Fenyx Rising in de maak zijn, alsmede The Crew 3 en een remake van Splinter Cell.

Assassin's Creed-fans hoeven zich geen zorgen te maken: Ubisoft zou ook van plan zijn om het eerder aangekondigde Assassin's Creed Infinity voor het eerst te tonen. De game zou als een soort 'hub' voor toekomstige Assassin's Creed-avonturen functioneren, van waaruit Ubisoft regelmatig nieuwe content aanbiedt. Ook wordt Assassin's Creed Rift genoemd. Eerder dit jaar ging er al een gerucht over een AC-game rondom Basim uit Valhalla met een focus op stealth. Dat zou deze game betreffen.

Vooralsnog is veel van bovenstaande informatie nog niet officieel bevestigd. Ubisoft zou eigenlijk van plan zijn geweest deze showcase nog ruim voor E3 uit te zenden, maar recente gebeurtenissen in de wereld zouden er voor hebben gezorgd dat het bedrijf het heeft uitgesteld.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.