Uitgebreide gameplay van Life is Strange: Double Exposure getoond

Geplaatst: 16 juni om 21:10
Tijdens een livestream gisteren is er zo'n achttien minuten aan gameplay van Life is Strange: Double Exposure uitgezonden.

Daarin krijgen we alvast een flink voorproefje van wat ons te wachten staat. Ook worden de ontwikkelaars van de game (in een andere video die ook hieronder te vinden is) aan het woord gelaten, alsmede Hannah Telle - de actrice die de stem van Max Caulfield inspreekt.

Life is Strange: Double Exposure werd tijdens de Xbox Games Showcase afgelopen zondag aangekondigd. Hierin keert Max - het hoofdpersonage uit de allereerste game - terug en is ze inmiddels al wat opgegroeid. Ze studeert aan een universiteit en heeft aan zichzelf beloofd nooit meer van haar speciale krachten gebruik te maken. Maar wanneer haar vriendin Safi komt te overlijden, lijkt te verleiding toch te groot...

Overigens heeft de eerste Life is Strange twee verschillende eindes. Fans vragen zich dan ook af welk einde 'canon' is in Double Exposure, maar volgens de makers zullen ze beide eindes op verschillende manieren respecteren.

Life is Strange: Double Exposure komt op 29 oktober uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, en op een later moment ook op Nintendo Switch. Wil je twee weken eerder aan de slag met de game, dan moet je hem alvast reserveren.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.