Uitgelekte reclame claimt dat Sonic Frontiers op 8 november uitkomt

Geplaatst: 23 augustus 2022 om 09:25Aangepast: 2 februari 2023 om 15:50
Sonic Frontiers komt waarschijnlijk op 8 november uit, zo blijkt uit een te vroeg online verschenen reclame.

In Japan wordt er al geruime tijd een Sonic Frontiers-reclame uitgezonden, maar eerst nog zonder releasedatum. Twitter-gebruiker Tracked_TD zag echter kort een nieuwe versie van de reclame geüpload op YouTube met de releasedatum van 8 november er in. De video is inmiddels op privé gezet. 

Afgelopen week lekte een mogelijke andere releasedatum van Sonic Frontiers uit via promotiemateriaal voor de game dat op een Taiwanese e-commerce website verscheen. Daarop werd al gemeld dat de game op 15 november uit zou komen. Het is dus nog even afwachten wat de echte releasedatum wordt.

Het is waarschijnlijk dat de releasedatum van Sonic Frontiers officieel wordt bevestigd tijdens Gamescom Opening Night Live vanavond. Presentator Geoff Keighley gaf al aan dat de game sowieso getoond wordt tijdens de show, die vanavond om 19:30 uur Nederlandse tijd begint.

Sonic Frontiers komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc en bevat een open spelwereld om te verkennen. Binnen die open spelwereld stuiten spelers op diverse uitdagingen die aanvoelen als secties uit traditionele Sonic-levels.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.