Ultimate Edition Life is Strange: Double Exposure komt met in-game Final Fantasy 7-kleding

Geplaatst: 4 augustus om 11:30
Als je de Ultimate Edition van Life is Strange: Double Exposure kun je je personage uitrusten met kleding gebaseerd op Final Fantasy 7.

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Het gaat om vier kledingstukken met designs die Final Fantasy 7-conaisseurs bekend voorkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan een geel shirt met een Chocobo erop. Hieronder kun je de shirts checken.

Nog een voordeel als je de Ultimate Edition koopt: je krijgt twee weken eerder toegang tot de eerste twee hoofdstukken van de game.

Life is Strange: Double Exposure werd tijdens de Xbox Showcase onthuld. In de door Deck Nine ontwikkelde game keert Max Caulfield uit de eerste Life is Strange terug. Inmiddels studeert ze aan Caledon University en heeft ze aan haarzelf beloofd nooit meer haar speciale krachten waarmee ze de tijd kan terugspoelen te gebruiken. Ondanks dat komt ze in Double Exposure in een parallelle tijdlijn terecht terwijl ze de dood van haar vriendin Safi onderzoekt. In deze andere tijdlijn leeft ze nog.

De game komt op 29 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Op een later moment komt er ook nog een Nintendo Switch-versie.

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.