Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan een Marvel-game

Geplaatst: 30 oktober 2021 om 07:54Aangepast: 3 februari 2023 om 10:16
Na enkele jaren speculeren is bekend waar Amy Hennig, de creative director van de Uncharted-games, aan werkt: een nieuwe Marvel-game.

In 2019 werd al duidelijk dat Hennig, die voorheen werkte aan een geannuleerde Star Wars-game bij Visceral Games en EA, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan de slag ging bij een nieuwe gamedivisie van Skydance. Dat is een filmproductiebedrijf, bekend van films als Star Trek, Mission Impossible en Terminator: Dark Fate. Het team dat daar aan games werkt, heet Skydance New Media.

Het was tot nu echter niet duidelijk aan wat voor game Hennig en haar team werkte. Na een aankondiging van Marvel dus wel: het gaat om een verhalende actie-adventuregame gesitueerd in het Marvel-universum. Duidelijk is dat het een compleet uniek verhaal moet bevatten, maar meer details zijn er nog niet.

Er komen tegenwoordig steeds meer Marvel-games uit. Square Enix bracht eerder Marvel's Avengers uit en lanceerde onlangs Guardians of the Galaxy. Insomniac bracht Marvel's Spider-Man en Miles Morales uit en werkt aan een vervolg, alsmede een game rondom Wolverine. Xcom-ontwikkelaar Firaxis werkt ondertussen aan de tactische rpg Midnight Suns.

-39327455

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.