Update dompelt Stellar Blade onder in zomerse sferen

Geplaatst: 28 juli om 01:15Aangepast: 28 juli om 08:27
Hallo hallo, de Wacht hier! Hij meldt zich voor een fonkelnieuwe N8W8, met vandaag: wat griezelig anime-nieuws van de San Diego Comic Con, een zomerse update voor Stellar Blade, een demo voor een nieuwe soulslike en meer!

Update dompelt Stellar Blade onder in zomerse sferen

Heb je Stellar Blade’s Eve altijd al rond willen zien dartelen in zomerse pakjes? Check dan de nieuwe update van de actie-rpg, die twee nieuwe outfits toevoegt.

De update dompelt Stellar Blade onder in zomerse sferen en windt er zoals je verwacht geen doekjes om. De update brengt een speciaal Great Desert Oasis-gebiedje naar de game en daar horen natuurlijk ook heerlijk frisse zomerse outfits bij. En fris zal Eve het krijgen, mocht de zon niet altijd schijnen, want de kleding is allesbehalve verhullend.

View post on X

Naast de outfits en het speciale zomergebiedje kun je ook nieuwe, tijdelijke achtergrondmuziekjes voor de zomer en een accessoire verwachten. Deze speel je vrij via Clyde’s shop in de Great Desert Oasis. Naast de toevoegingen brengt de update enkele bug fixes en een fix waarbij de haarkleur van Eve niet goed wordt weergegeven tijdens Boss-uitdagingen.

Stellar Blade verscheen in april voor PlayStation 5 en vertelt een actievol verhaal waarin de mensheid van de aarde is verbannen. Om de planeet terug te veroveren kruip je in de mechanische huid van de android Eve, die de terugkeer van de mensheid moet veiligstellen. Dat doet ze door vloeiende combo’s te gebruiken en flashy manoeuvres uit te voeren in chaotische knokpartijen. Naarmate de game vordert krijgt Eve steeds meer skills en moves om vijanden een kopje kleiner te maken.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.