Vaas-dlc voor Far Cry 6 komt volgende week uit

Geplaatst: 11 november 2021 om 09:12Aangepast: 3 februari 2023 om 10:06
De eerste betaalde downloadbare content voor Far Cry 6, met daarin Far Cry 3-slechterik Vaas, komt op 16 november uit.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Vaas: Insanity laat spelers in de huid kruipen van een van de meest iconische slechteriken uit de Far Cry-reeks: Vaas Monenegro. Acteur Michael Mando - ook bekend van Better Call Saul - spreekt de stem wederom in. 

Spelers beginnen in de uitbreiding alleen met een geweer. In de roguelike-achtige dlc moet men steeds meer wapens en krachten ontgrendelen om zo sterker te worden, terwijl ze de vleesgeworden psyche van Vaas verkennen.

In januari en maart 2022 moeten respectievelijke Pagan: Control en Joseph: Collapse uitkomen, waarin met de slechteriken uit Far Cry 4 en Far Cry 5 gespeeld kan worden.

Far Cry 6 is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Connect en Epic Games Store) en is te streamen via Google Stadia en Amazon Luna.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan Far Cry 6: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.