Valve Deadlock gaat lekker: 100.000 spelers tegelijkertijd

Geplaatst: 30 augustus om 15:00Aangepast: 31 augustus om 16:51
In een wereld waarin we gewend zijn dat games miljoenen spelers hebben, lijkt het misschien geen gigantische prestatie: 100.000 spelers tegelijkertijd online. Toch is het dat wel, zeker als een game heel nieuw is, helemaal als een game alleen op basis van uitnodiging beschikbaar is. Deadlock dus.

Deadlock is een game van Valve waarbinnen 106.447 spelers tegelijkertijd online waren OP 29 augustus en dat is indrukwekkend. Het spel is nog niet eens uit: alleen via uitnodiging, maar dat zal in de toekomst nog wel veranderen. Het is nu in ieder geval nog in bèta om te worden getest voordat Valve het spel officieel uitbrengt.

Wat we wel weten is dat dit spel zes tegen zes wordt gespeeld in third person perspectief en dat het een shooter is met een MOBA-twist. Er is ook al een grote patch voor uit waarmee je kunt walljumpen, zonder dat het je te veel energie kost. De patch is 693 MB en er worden ook veel technische problemen gladgestreken. Vier teleporters hebben een nieuwe locatie gekregen. Ze blijven de eerste tien minuten bovendien dicht. Diverse gebouwen zijn een andere grootte geworden. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.