In Deadlock kun je cheaters op een briljante manier pesten

Geplaatst: Vandaag om 10:42
Valve heeft een behoorlijke briljante manier om cheaters in Deadlock flink voor lul te zetten. Je kunt ze in een kikker veranderen.

Dat onthult het bedrijf in nieuwe patch notes voor de game. Wanneer het anticheatsysteem een cheater detecteert krijgen spelers twee opties, een saaie en een leuke. De saaie optie is om direct met de banhamer te zwaaien en het potje te beëindigen. Het hele potje telt dan voor niemand mee.

Opgeruimd staat netjes natuurlijk, maar de tweede optie is een stuk vermakelijker. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om de cheater het hele potje te laten rondspringen als een kikker. Iedereen zal dan zien wie er zo hersenloos is om vals te spelen in een game, net goed! Deze manier van pesten maakt de wereld net weer een stukje mooier. Pas na deze heerlijke walk of shame wordt de cheater definitief verbannen.

View post on X

Dat Valve cheaters zo te kakken wil zetten, is prachtig nieuws. Want hoe triest is het dat mensen zelfs in een alfaversie van een game al valsspelen?

Deadlock is een Overwatch-achtige 6v6 hero shooter van Valve. De game bevindt zich momenteel nog in een zéér vroeg stadium van ontwikkeling, maar je kunt hem spelen als je wordt uitgenodigd. Valve lijkt te willen testen of de basisprincipes van Deadlocks gameplay een beetje aanslaan. Wanneer Deadlock precies verschijnt is niet bekend.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.