Veel gelach en gedans in trailer Joker: Folie À Deux

Geplaatst: 23 juli om 14:17
Als we de nieuwe trailer mogen geloven, wordt Joker: Folie À Deux een heerlijk bizarre mix van zang, dans en creepy gestoordheid. Zin in!

Joker: Folie À Deux is het vervolg op de film Joker, die in 2019 een overwacht groot succes werd. Joaquin Phoenix keert terug als Arthur Fleck, oftewel de Joker. Dit keer wordt hij vergezeld door Harley Quinn, gespeeld door niemand minder dan Lady Gaga.

In de trailer is te zien hoe de Joker naar de gevangenis wordt gebracht. Daar is blijkbaar niet iedereen het mee eens, want we zien ook een menigte die woedend protesteert. Samen met Harley doet de Joker hier en daar een dansje en een optreden, en er ontploft ook van alles in de trailer.

De film draait vanaf 4 oktober in de bioscoop. Andere rollen zijn weggelegd voor Brendan Gleeson (“The Banshees of Inisherin”) enCatherine Keener (“Get Out,” “Capote”). Ook Zazie Beetz keert terug als Sophie. De trailer check je hieronder.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.