Verbrand genadeloos je bek aan nieuwe Persona 5 hot sauces

Geplaatst: 20 juli om 09:16Aangepast: 20 juli om 09:22
Gaat je hartje snelller kloppen van pittig eten? Dan is een nieuwe hot sauce-reeks geïnspireerd door Persona 5 misschien het proberen waard!

Atlus brengt de zes pittige sausjes, elk geïnspireerd op een Phantom Thieves of Persona-summon, via Jade City Foods op de markt. Ze hebben allemaal een bepaald pittigheidsniveau en zitten vol iconische pepers die de stoom uit je oren doen komen. Zo hebben ze het flesje van hoofdpersonage Joker volgepropt met Carolina Reaper, Ghost- en Scorpion-pepers. Stuk voor stuk kneiterhete pepers, weet de PU-redacteur van dienst, dus dat flesje is echt voor de doorgewinterde heat-junkies.

View post on X

Er zijn gelukkig ook wat minder scherpe opties. Check bijvoorbeeld de op Ann ‘Panther’ Takamaki gebaseerde Roasted Jalapeño-saus of de Raspberry Habanero-variant. Die laatste saus neemt Persona 5 Royal-boegbeeld Sumire ‘Violet’ Yoshizawa als inspiratie. De rest van de sauzen zijn echter ge-na-de-loos heet, dus als je het aandurft kun je ze hier checken. Je betaalt 16,95 euro per flesje en er is ook een pakket verkrijgbaar met alle zes de sauzen. Dan betaal je 83,95 euro.

Moet je echt helemaal niks hebben van pittigheden, maar ben je wel een koffie-fan? Dan zijn er ook nog drie Persona 5-koffiesoorten verkrijgbaar. Koffie is natuurlijk een belangrijke bron van mana (SP-punten) in Persona 5, dus het voelt voor fans vanzelfsprekend dat er echte koffietjes geïnspireerd door de game uitkomen. Je hebt de Phantom Thieves of Hearts-, Shujin Academy- en Café LeBlanc-roasts, die elk voor 18,95 euro te koop zijn. Pak je ze allemaal, dan betaal je 46,95 euro. Je kunt kiezen of je de roasts in hele of gemalen bonen wilt ontvangen.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.