Verschenen Dragon's Dogma 2-patch pakt Dragonsplague aan

Geplaatst: 26 april om 06:58Aangepast: 26 april om 06:58
Capcom heeft een nieuwe patch voor Dragon's Dogma 2 uitgebracht waarmee onder andere enkele wijzigingen worden doorgevoerd aan de in-game ziekte Dragonsplague.

Onlangs kon je al lezen dat Capcom aan de patch werkt. De patch zorgt er voor dat het duidelijker zichtbaar is wanneer een Pawn in de game aan de ziekte lijdt via nog duidelijkere rode ogen, en moet het ook minder vaak voor laten komen. 

Dragonsplague, mocht je het niet mee hebben gekregen, is een ziekte in Dragon's Dogma 2 die de computerbestuurde Pawns kunnen krijgen. Als je een Pawn niet op tijd je game uit schopt, kan het verregaande gevolgen voor je game hebben die zeer lastig zijn terug te draaien. De patch is dan voor veel spelers ook een erg welkome toevoeging.

Verder past de patch allerlei gedragspatronen van de Pawns aan en zullen schatkisten die geopend zijn voortaan ook niet meer op de minimap getoond worden. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Overigens heeft het succes van Dragon's Dogma 2 Capcom bepaald geen windeieren gelegd. Het bedrijf stelde de winstvoorspelling voor het afgelopen fiscale jaar - dat afgelopen maart eindigde - naar boven bij. Capcom verwacht 8,9 procent meer winst te maken. Overigens heeft ook het succes van Street Fighter 6 daar een handje bij geholpen.

Mocht je nog twijfelen over het aanschaffen van Dragon's Dogma 2 op PS5, Xbox Series-consoles of pc, dan helpt de review van Marvin je wellicht een handje: "Er zijn weinig openwereldgames waarin je zo makkelijk van het ene avontuur naar het andere rolt, maar Capcom flikt het door allerlei bekende gameplaysystemen slim samen te brengen. Dragon’s Dogma 2 biedt fantastische combat en een heerlijk gevoel van ontdekking, en bovenal een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.