Volledige missie uit Star Wars Outlaws getoond in nieuwe video

Geplaatst: 18 juli om 15:14
Ubisoft heeft tien minuten gameplay van de aankomende game Star Wars Outlaws getoond.

In de video van IGN wordt een hele missie uit de game gespeeld. De missie draait om een Sarlacc Pit op de welbekende planeet Tatooine. Geen zorgen, de Sarlacc was al dood. Maar de Pit is nog wel redelijk smerig.

Star Wars Outlaws brengt ons naar een heelal hier ver, ver vandaan. Niet bekende gezichten als Luke of Rey spelen dit keer de hoofdrol, maar de nieuweling Kay Vess. Samen met haar schattige maatje Nix komt ze in de onderwereld van dit heelal terecht.

Inmiddels weten we dat het ongeveer dertig uur zal kosten om de hele game uit te spelen. Geen gigantische Ubisoft-openwerelden dus, maar een goed behapbare spelleke. In het spel verken je meerdere open gebieden op verschillende planeten, maar die zijn ook niet overweldigend groot. Elk gebied is op een speeder in vier tot vijf minuten te doorkruisen.

De game verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Heb je de Gold- of Ultimate-editie van de game aangeschaft, dan krijg je drie dagen eerder toegang. De nieuwe gameplay kun je hieronder bekijken.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.