Voor in de agenda: de Game Awards zijn op 12 december

Geplaatst: 21 augustus om 15:36
Schrijf het maar vast op je kalender: we weten wanneer de Game Awards dit jaar plaatsvinden.

Na Opening Night Live kan presentator en organisator Geoff Keighley weer vooruitkijken naar zijn volgende showtje. Op 12 december worden de Game Awards uitgezonden.

Tijdens deze shows worden niet alleen de beste games van het jaar in het zonnetje gezet met allerlei prijzen, maar kunnen we ook allerlei trailers en onthullingen van nieuwe games verwachten. Daarvoor moet je dan wel een show van een paar uur uitzitten, maar ach, het zijn toch de 'Oscars van de gameindustrie'!

De Awards worden weer vanuit Los Angeles uitgedeeld. Er is een show in het Peacock Theater, maar natuurlijk wordt die ook gelivestreamd naar de hele wereld. Vorig jaar wist de show een kijkcijferrecord neer te zetten met maar liefst 118 miljoen mensen die gelijktijdig aan het kijken waren.

Durven jullie al een gokje te wagen welke game dit jaar Game of the Year wint?

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.