Voormalige stagiair niet genoemd in credits van God of War Ragnarök

Geplaatst: 22 november 2022 om 07:46Aangepast: 2 februari 2023 om 14:27
Een voormalige stagiair die aan de muziek van God of War Ragnarök heeft gewerkt, geeft aan teleurgesteld te zijn dat ze niet in de credits van het spel wordt genoemd.

Jessica Mao liep in 2021 - tijdens de ontwikkeling van Ragnarök - stage bij Santa Monica Studio en droeg bij aan het aanpassen en implementeren van de muziek tijdens een achtervolgingsscène met Freya en een gevecht met Thor. 

Ondanks haar werk, wordt ze niet genoemd in de credits van de game, zo meldt ze op Twitter. Volgens haar komt dit omdat haar werk niet aan de "minimale criteria" voldoet om genoemd te worden in de credits, al heeft ze geen idee wat die minimale criteria zijn. "Helaas kan het blijkbaar ook niet via een patch aan de game worden toegevoegd."

Ze vervolgt: "Ontwikkelaars, voeg alsjeblieft iedereen die meehelpt aan de ontwikkeling van de game toe aan de credits. Dat is alleen maar logisch."

Sean LaValle, de senior audio technical designer bij Santa Monica Studio, reageerde op Twitter op Mao. Hij laat weten dat hij de situatie betreurt en is het met haar eens dat iedereen die aan de game heeft gewerkt in de credits hoort te staan. Hij geeft aan dat het nu inderdaad mogelijk te laat is, maar dat hij wel gaat checken wat de mogelijkheden zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.