Vroeger toegang krijgen tot Call of Duty: Black Ops 6-campagne is niet mogelijk

Geplaatst: 6 dagen geleden om 11:45
Waar je in voorgaande Call of Duty-games door een duurdere versie te pre-orderen nog wel eens eerder toegang kreeg tot de campagne van de game, is dat dit jaar bij Black Ops 6 niet het geval.

Activision bevestigde dit aan CharlieIntel. Het bedrijf meldde het volgende: "Het team richt zich volledig op 25 oktober. We zijn enthousiast over wat de game via de campagne, multiplayer en Zombies biedt. Dit jaar hebben we besloten dat de gehele gemeenschap tegelijk aan alle modi kan beginnen. Er is dus één gigantische launchdag in de vorm van 25 oktober. Er is geen Early Access-periode voor Black Ops 6."

Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat wanneer je een speciale editie van een aankomende game reserveert, je een aantal dagen eerder toegang krijgt tot de game (of bepaalde modi binnen de game). Ergens is het dus wel verfrissend dat het dit jaar niet het geval is!

Call of Duty: Black Ops 6 komt op 25 oktober naar Xbox- en PlayStation-consoles en pc. Vanaf release kun je het spel ook via Game Pass spelen.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.