Vtuber betaalt 68.000 dollar om te gamen met bekende streamers

Geplaatst: 23 juli om 14:48
Vtuber Claudia MonetaVT doneerde meer dan 68,000 dollar aan een goed doel om samen met populaire streamers als Pokimane, Ironmouse, Valkyrae en CDawgVA te kunnen gamen en streamen.

Het enthousiasme was groot toen Claudia MonetaVT maar liefst drie van de veilingen won tijdens de jaarlijkse veiling van CDawgVA, een bekende content creator uit Wales. CDawgVA organiseert jaarlijks een veiling voor het goede doel, en dit jaar haalde het evenement meer dan 547,000 dollar op voor de Immune Deficiency Foundation (IDF). CDawgVA betrekt daarbij graag zijn influencer-vrienden om een zo groot mogelijk bereik te realiseren en om veel geld in te zamelen. Het live-evenement was dit jaar zeer succesvol en bracht 200,000 dollar meer op dan vorig jaar.

Tijdens de veiling konden mensen bieden op de meest uiteenlopende en gekke items, waaronder deze:

  • Een Elden Ring-poster gesigneerd door Miyazaki.

  • De 10 miljoen subscriber-playbutton van JaidenAnimations.

  • De schoenen van MoistCr1tikal.

  • Een Lies of P-Box gesigneerd door de game director.

  • Een custom life-sized Blade of Malenia.

  • Verschillende gaming- en streamingsessies met bekende content creators.

Hier vind je de volledige lijst van de veiling.

Claudia zag vooral de gaming- en streamingsessies met specifieke content creators wel zitten. Ze spendeerde namelijk in totaal 68,200 dollar aan drie verschillende veilingen, en won ze allemaal. Zo gooide ze 30,700 dollar op tafel om een potje met Pokimane te gamen, betaalde ze 23,500 dollar om tijd door te brengen met Ironmouse en CDawgVA, en ging er nog eens 14,000 dollar uit voor een collab met YouTuber Valkyrae.

Claudia was zelf erg enthousiast over haar aankopen en deelde haar vreugde op Twitter:

View post on X

Claudia is een relatief kleine streamer met 4,300 volgers op Twitch en 8,100 op X. Ze omschrijft zichzelf als een cyborg VTuber en speelt voornamelijk Souls-achtige games. Of ze nog een baan buiten het streamen om heeft is tot op heden onduidelijk.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.