Wederom speculatie over pc-versie Red Dead Redemption

Geplaatst: 13 augustus om 13:33
Iedereen op het internet praat weer over een pc-versie van Red Dead Redemption. De speculatie is aangewakkerd door een vermoedelijke fout van Rockstar Games.

Op de productpagina van de PS4-versie van Red Dead Redemption verscheen vannacht namelijk een opvallende tekst. “Ervaar het epische westernavontuur dat een generatie vormde - nu voor het eerst op pc”, viel er te lezen. Het gaat om de versie van de game die ook de Undead Nightmare-uitbreiding bevat.

View post on X

De omschrijving duidt ook op functies die exclusief zijn voor de pc-versie, waaronder extra hoge resoluties, frame rates en spatial sound-ondersteuning. Op het moment van schrijven is de tekst in ieder geval niet zichtbaar op de productpagina, maar het bovenstaande screenshot laat niets aan de verbeelding over.

Het waarschijnlijke foutje van Rockstar doet afvragen: waarom is die tekst voor pc er überhaupt? Gaan we het eerste deel van het westerntweeluik dan toch eindelijk op pc zien? Daar is momenteel in ieder geval niets over bekendgemaakt.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.