Win een Nintendo Switch Oled in thema van Zelda: Tears of the Kingdom

Geplaatst: 6 juni om 14:46Aangepast: 6 juni om 14:46
In samenwerking met bol geven we regelmatig nieuwe games weg, maar deze week hebben we iets heel speciaals voor jullie in petto. Je kunt namelijk de gelukkige eigenaar zijn van een speciale Nintendo Oled, geheel in het thema van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Of je nou nog geen Nintendo Switch bezit, een verbeterde versie met mooiere kleuren wel ziet zitten of gewoon een enorme Zelda-fan bent: deze prijs kun je niet aan je voorbij laten gaan. Voordat de Switch 2 hopelijk ergens volgend jaar op de markt verschijnt zijn er vast nog wel een aantal games die je nog niet hebt gespeeld, dus nu is je kans! En wie weet wordt er een 3D Donkey Kong-game aangekondigd in de Nintendo Direct van deze maand… toch Nintendo?

Deze speciale Switch Oled staat dus geheel in het thema van de meest recente Zelda-game: Tears of the Kingdom. Een perfecte aanvulling van een Zelda-collectie dus, of als je de game - terecht - gewoon ontzettend tof vindt.

Wat moet je doen om te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) en vul die hieronder in het invulformulier in!

Daarbij beginnen we morgen met aan de Gamezomer, waarin twee teams - team Powerpraat en team Bonuslevel - het in toffe uitdagingen tegen elkaar opnemen. Zet in het formulier dus ook welk team je verwacht als winnaar.

Vergeet ook niet je naam en e-mailadres in te vullen. Vlak voor het begin van de eerste uitdaging, rond 14:00 uur, wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Redactie Gamer.nl redactie

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.