Win tickets voor A Quiet Place: Day One!

Geplaatst: Gisteren om 12:50
De prequel van de A Quiet Place-films draait nu in de bioscoop, en wij mogen maar liefst vijf keer twee kaartjes weggeven, en dat misschien wel aan jou! Als je wint betekent dat natuurlijk keihard juichen, zolang je in de bioscoop maar muisstil bent.

De films van A Quiet Place spelen zich namelijk af in een post-apocalyptische versie van de aarde, waarin buitenaardse monsters alles en iedereen dat geluid maakt in een mum van tijd een kopje kleiner maken. De eerste twee films werden geregisseerd en geschreven door The Office-ster John Krasinski, maar voor deze prequel neemt Michael Sarnoski - bekend van Pig - de regie op zich, met een script en verhaal geschreven door Krasinski.

Day One speelt zich af op de dag dat aliens plotseling de aarde betreden, en wisselt bosachtige gebieden in voor het bruisende New York, wat een perfecte locatie is voor wezens die jagen op basis van geluid. Het verhaal draait om de personages Sammy - Lupitag Nyong’o - en Eric - Joseph Quinn, die zich een weg banen door deze apocalyptische versie van de Big Apple. Naast de verwachte spanning en horror-elementen vertelt A Quiet Place: Day One daarentegen ook een erg persoonlijk en grijpend verhaal over deze personages, waar onze Tijn maar geen genoeg van kon krijgen

Dat belooft een goed bioscoopbezoekje te worden! Wil jij nou kan maken op twee kaartjes voor deze film? We geven vijf paar tickets weg, dus stuur een mailtje naar prijsvraag@pu.nl en vertel ons met wie jij wel - of juist niet - wilt proberen om doodstil een gevaarlijke stad te doorkruisen. 

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.