Win tickets voor The Bikeriders en misschien een exclusieve goodie

Geplaatst: 7 juli om 07:00
Broem broem, we rijden even je beeldscherm op om je te informeren over een nieuwe prijsvraag! The Bikeriders draait nu namelijk in de bioscoop, en wij mogen van Universal vijf keer twee kaartjes weggeven. Daarbij maakt een van de winnaars ook kans op een extra goodie.

The Bikeriders is de nieuwe film van regisseur Jeff Nichols, die je wellicht kent van films als Midnight Special en Mud. Het verhaal gaat over Kathy - gespeeld door Jodie Comer - die Benny - Austin Butler -, een nieuw lid van de motorclub in het dorp, ontmoet. Zij en Benny starten een relatie, maar de motorclub verandert onder leiding van ene Johnny - Tom Hardy - steeds meer in een gewelddadige bende. 

Watch on YouTube

Een intrigerend verhaal me dunkt, dat jij wellicht met wie je ook wil kunt bekijken. Wij geven namelijk vijf keer twee tickets weg voor de film. Een van de gelukkige winnaars heeft zelfs nog meer mazzel, we mogen namelijk een Bikeriders-fotoboek weggeven vol met foto’s en plaatjes van de film, waarvan er in totaal maar twee te vinden zijn in heel Nederland. 

Wil je dus kans maken op de tickets, en misschien zelfs dit hele vette boek? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@pu.nl en voeg daar een plaatje bij van jouw tweewieler. Met of zonder motor, maakt niet uit. Oh, en gooi er nog een leuke mop bij, dan kunnen we nog even lachen.

-ICslr06bT_iFmySzJ1xUcA
DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.