Xbox-controller van Deadpool heeft een kont achterop

Geplaatst: 18 juli om 13:41
Goed vasthouden! De speciale Deadpool-controller voor Xbox heeft een kont achterop.

Apart is ie in ieder geval wel, maar of het ook lekker vastgrijpt, dat is nog even de vraag. Om de aankomende film Deadpool & Wolverine te promoten, heeft Xbox een speciale controller gemaakt voor de meest grofgebekte superheld op het witte doek.

Helaas kunnen we niet allemaal naar de winkel rennen om er eentje te bemachtigen, want er worden er maar twee gemaakt. Samen met een speciale Deadpool-console gaan die naar een gelukkige fan die meedoet aan een prijsvraag via X.

Watch on YouTube

Microsoft maakt daarnaast ook nog een speciaal beeldje om je controllers in te bewaren. Het is een kleine Deadpool die je controllers voor je vasthoudt tot je volgende gamesessie.

De eerste duizend klanten die op 22 juli een Xbox Elite Wireless Controller Series 2 bestellen, krijgen zo'n beeldje erbij. Maar ja, dat geldt dan weer alleen voor Amerika en Canada, dus tenzij je een internationale lezer bent, heb je daar niet zoveel aan. De controller-prijsvraag is wel wereldwijd geldig.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.