Xbox doet inhaalslag: Final Fantasy Pixel Remasters nu verkrijgbaar

Geplaatst: Vandaag om 14:36
Microsoft heeft er in één klap een hele hoop Japanse RPG-nostalgie op zijn platforms bij: de Pixel Remasters van Final Fantasy 1 t/m 6 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Dat maakte Microsoft bekend tijdens zijn Tokyo Games Show-presentatie. De Pixel Remasters staan er bij fans goed op, omdat ze het uiterlijk van de eerste zes Final Fantasy-games verbeteren, zonder de nostalgie te verpesten. Ook is de soundtrack aangepast en zijn er allerlei quality-of-life-aanpassingen doorgevoerd.

Leuk voor Xbox-bezitters natuurlijk, maar die zijn nu wel als laatste aan de beurt. Eerder kwamen de remasters al uit op PlayStation, Switch, pc, iOS en Android. Je kunt de games in een grote bundel kopen, maar ook los aanschaffen. Mogen wij deeltje zes aanbevelen als een van de beste JRPG's ooit gemaakt?

Overigens werd er niks gezegd over Game Pass, dus je moet wel in de buidel tasten voor de games. Square Enix maakte wel bekend dat Legend of Mana en Trials of Mana op de dienst verschijnen.

View post on X

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.