Xbox Game Pass Standard is nu beschikbaar

Geplaatst: 6 dagen geleden om 15:22
De nieuwe ‘Standard’-tier van Xbox Game Pass is nu beschikbaar. Het goedkoopste niveau van de abonnementsdienst biedt consolegebruikers net wat minder features dan je tot dusver gewend was van het standaard Game Pass-abonnement.

Het nieuwe abonnementsniveau, dat afgelopen zomer werd onthuld, vervangt Xbox Game Pass op console en kost 12,99 euro per maand. Voor die prijs krijg je online functionaliteit, maar belangrijker: verschillende first-party games van Microsoft zijn met het nieuwe abonnement niet op dag één beschikbaar, zoals je tot dusver gewend was.

Heb je op dit moment nog een abonnement op Xbox Game Pass voor consoles, dan kun je die blijven gebruiken totdat je abonnement afloopt. Daarna moet je er dus aan geloven en de nieuwe Standard-variant pakken, of upgraden naar het duurdere Game Pass Ultimate dat 17,99 euro per maand kost.

Op Xbox Game Pass Standard moet je het doen zonder bepaalde games die in het afgelopen jaar aan Game Pass zijn toegevoegd. De lijst is niet mals: Starfield, Hellblade 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 en Diablo 4 zijn enkele voorbeelden van games die niet bij het goedkoopste niveau zijn bijgevoegd.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.