Xbox is aanwezig op Gamescom dit jaar

Geplaatst: 7 juli 2022 om 10:56Aangepast: 2 februari 2023 om 16:31
Xbox is dit jaar aanwezig op Gamescom, zo is bevestigd.

Dat liet Microsoft in een bericht naar de pers weten. "In navolging van onze recente Xbox en Bethesda Games Showcase, kondigden we met veel enthousiasme aan dat Xbox aanwezig is op de beursvloer van Gamescom 2022 in Keulen, Duitsland."

Het bedrijf vervolg: "Fans in Europa en overal ter wereld kunnen updates van al aangekondigde games die de komende twaalf maanden op Xbox verschijnen verwachten, alsmede de mogelijkheid om samen te komen als community." Meer details over wat fans kunnen verwachten volgen begin augustus.

Volgens de organisatie achter Gamescom zijn meer dan 250 bedrijven aanwezig op de beurs dit jaar. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ubisoft, Bandai Namco, THQ Nordic en Koch Media van de partij zijn. Er zijn echter ook een aantal grote bedrijven die hebben laten weten afwezig te zijn, waaronder Nintendo, Sony, Activision Blizzard en Take-Two.

Gamescom wordt van 24 tot en met 28 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Op 23 augustus wordt het door Geoff Keighley gepresenteerde Gamescom Opening Night Live uitgezonden.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.