Xbox staat in contact met ontwikkelaars Enotria: The Last Song

Geplaatst: 5 september om 12:53
Na forse kritiek van Enotria: The Last Song-ontwikkelaar Jyamma Games eerder deze week, zijn ze wakker geworden bij Microsoft. Er is eindelijk contact tussen het Xbox-team en de ontwikkelaar.

Dat heeft nogal lang geduurd. Zo lang zelfs dat ontwikkelaar Jyamma Games eerder deze week besloot om hun game Enotria: The Last Song uit te stellen voor Xbox-consoles. “Je kunt aan Xbox vragen waarom ze al twee maanden geen antwoord op ons geven. Ze geven blijkbaar niets om Enotria en niets om jou... De Xbox Series X en S-versie ligt klaar, maar we kunnen de release niet doorzetten”, zei de CEO van de studio.

Die oproep was blijkbaar toch niet aan dovemans oren gericht, want de ontwikkelaar heeft een nieuwe verklaring naar buiten gebracht. “Dank aan Phil Spencer en zijn team officieel bedanken voor het snel reageren op en het oplossen van ons probleem. We willen ook onze geweldige fans bedanken voor alle steun de afgelopen dagen. Jullie zijn duidelijk gehoord en jullie inzet was hartverwarmend.” De studio zegt nu samen met Xbox hard te werken om Enotria: The Last Song “zo snel mogelijk” naar het platform van Microsoft te brengen.

View post on X
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.