Xenoblade Chronicles origineel vs. remaster

Geplaatst: 10 september 2019 om 08:14Aangepast: 22 augustus om 08:49
Het Youtube-kanaal Paradigm & Erico heeft een video gemaakt waarin Xenoblade Chronicles voor de Wii en Xenoblade Chronicles Definitive Edition voor de Switch vergeleken worden.

In een video van Paradigm & Erico worden de Wii-versie van Xenoblade Chronicles vergeleken met de Definitive Edition op de Nintendo Switch. Hierin is goed te zien welke grafische verbeteringen en veranderingen de game heeft gekregen.

Er zijn onder andere veranderingen aangebracht op het kleurgebruik, het contrast is aangepast en bij een aantal beelden is ook te zien dat de sfeer is veranderd doordat het in plaats van licht, donker is. Verder ziet de omgeving er gedetailleerder uit, zoals bijvoorbeeld het gras. Ook zijn de harde randen aangepast en zien de personages er meer gepolijst uit, als voorbeeld, de haren en huid.

Xenoblade Chronicles vindt plaats op twee titanen die in gevecht zijn met elkaar, de Bionis en de Mechonis. De mensen die op Bionis leven, voeren voortdurend oorlog met de Mechon Mechonis. De sleutel tot het winnen van de oorlog is de Monado van Bionis, een zwaard die de titaan volgende legende zelf gebruikt heeft. De protagonist, Shulk, is degene die het zwaard in handen krijgt en gaat op pad om de oorlog te winnen.

Bekijk hieronder de video en een aantal screenshots.

Xenoblade Chronicles kwam voor het eerst uit in 2010 op de Wii. Een aantal jaar later kwam de game ook uit op de 3DS. De remaster komt uit in 2020.

Watch on YouTube
-39696399
-39696414
-39696422
-39696440
-39696470

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.