Yacht Club Games werkt aan nieuwe Shovel Knight

Geplaatst: 16 juni om 21:42Aangepast: 16 juni om 21:42
Ken je Shovel Knight nog? Yacht Club Games werkt aan een volledig nieuw deel.

Dat kondigde het bedrijf aan tijdens een livestream. De plannen voor het nieuwe deel klinken behoorlijk ambitieus. "We willen een ervaring maken die niet alleen het nalatenschap van Shovel Knight eert, maar ook grensverleggende, innovatieve gameplaymechanismen bevat", zegt men. Toe maar! 

"Dit is niet zomaar een vervolg - het is een gedurfd nieuw avontuur dat Shovel Knight in een nieuwe dimensie brengt." Een nieuwe dimensie? Het lijkt erop dat we dus een Shovel Knight in 3D kunnen verwachten. Dat zou voor het eerst zijn. Maar juich niet te vroeg, want dat heeft de ontwikkelaar nog niet bevestigd.

Verder zat de livestream nog vol met wat andere nieuwskruimeltjes. Shovel Knight Dig komt bijvoorbeeld naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Ook toonde men Shovel Knight: Shovel of Hope DX, een nieuwe versie van de oorspronkelijke Shovel Knight. Check alles hieronder!

Watch on YouTube
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.